CS Metaalbewerking bv is gespecialiseerd in het produceren van CNC draai- en freesproducten en diverse conventionele bewerkingen.

– CNC draaien
Binnen ons flexibel opgestelde machinepark, zijn wij in staat om kleine tot middelgrote series met een repeterend karakter op een uiterst efficiënte manier te produceren.
Het draaiwerk wat in onze draaierij geproduceerd wordt is voor het grootste deel inzetwerk. Met behulp van eigen ontwikkelde opspanmiddelen zijn wij in staat om complexe vormen zoals smeed- en gietstukken te bewerken. Veel producten vinden o.a. hun toepassing binnen de hydrauliek. Voorbeelden zijn cilindergeleidingen, zuigers, zuigerstangen die zeer nauw getolereerd zijn. De ervaring die wij hiermee hebben opgebouwd staat garant voor een constante en beheerste kwaliteit van uw producten.

– CNC Frezen
Ook hier, zijn wij in staat om van enkelstuks, kleine tot middelgrote series al dan niet met een repeterend karakter te produceren. (X-as 1000mm Y-as 600mm Z-as 500mm)
De opstelling van de machines is zo gekozen dat onderlinge afstanden minimaal zijn. Meervoudig opgespannen producten kunnen onder verschillende hoeken en op verschillende vlakken bewerkt worden met behulp van opspansystemen die universeel uitwisselbaar zijn op verschillende machines. Zo kunnen wij ook kort cyclische producten op een efficiënte wijze produceren.
De machines worden na een goede werkvoorbereiding ingesteld door uitstekend opgeleide vakmensen. Tijdens en na productie wordt de werkvoorbereidingopzet zorgvuldig geëvalueerd en administratief vastgelegd in het administratiesysteem zodat bij een vervolgopdracht geen onvoorziene problemen meer te verwachten zijn.
Dit komt tot uiting in de constante kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

– Conventioneel draaien
CS Metaalbewerking bv biedt conventionele draai mogelijkheden tot een diameter van max. 600mm en een doorlaat van 150mm. Conventioneel draaiwerk is de geschikte oplossing voor kleine series of enkelstuks. Voorbeelden zijn het vervaardigen van assen, ringen, het nabewerken van opgelaste stukken, etc. Ook voor reparatie werk van astappen, lagerhuizen, passingen, schroefdraad, pompen en motoren. kunt u bij CS Metaalbewerking bv terecht.

– Overigen Bewerkingen
Naast draaien, frezen en het bewerken van gietproducten biedt CS Metaalbewerking bv u alle voorkomende metaalbewerkingen aan. Hierbij kunt u denken aan: zagen, boren, tappen, ruimen, draadsnijden, etc.